Špagety na italský způsob s tofu a rajskou omáčkou

Autor: administrator <admin(at)server.cz>, Téma: Časopis Vegetarián-Vegan, Vydáno dne: 10. 08. 2005

Ochutnejte...

pro 2 osoby:
půl balíčku špaget
olivový olej
1 tofu
1 lžíce sojové omáčky
3 šálky rajčatového pyré
1 šálek nasekané brokolice
1 cibule
bazalka, oregano (nejlépe čerstvé)
koření, sůl


Špagety uvaříme podle návodu. Na pánvi krátce zpěníme na jemno pokrájenou cibulku, přidáme na drobno namačkané tofu ochucené sojovou omáčkou a krátce prohřejeme. Přidáme nasekanou brokolici, znovu restujeme, poté zalijeme rajčatovým pyré. Přidáme nadrobno nasekané bylinky a 5 minut povaříme. Podle chuti můžeme přidat také česnek.

Hotovou omáčkou zalijeme těstoviny. Podáváme ozdobené lístkem bazalky.